a a a
 

Training Reclame via Social Media & Influencer Marketing

01 juni 2021, 16:00u - 17:00u

Informatie

Wanneer?

01 juni 2021, 16:00u - 17:00u

Waar?

Online, via Microsoft Teams

Reclame moet duidelijk herkenbaar zijn. Ook op social media. Merken en influencers die met elkaar samenwerken, moeten hier transparant over zijn.  Of een influencer hier nu voor betaald krijgt, of dat er gratis producten tegenover staan. Maar hoe doe je dit precies? En wanneer is het duidelijk genoeg? 

In de training Reclame via Social Media & Influencer Marketing leer je in een uurtje wat de belangrijkste regels zijn en hoe je deze in de praktijk brengt. Aan de hand van praktijkcases leer je hoe je op verschillende bekende platforms als Instagram, YouTube, Tiktok en Facebook volgens de regels kunt samenwerken met merken/influencers.

De training is bedoeld voor zowel merken (marketeers, juristen) als content creators, zoals YouTubers, influencers, en andere professionals die meer willen weten over de regels. De trainingen worden in kleine groepjes gehouden. Er is daarom genoeg ruimte voor het stellen en beantwoorden van vragen.

 

Online

De trainingen vinden online plaats, via een videoconference-verbinding (Microsoft Teams).

De training duurt van 16.00 uur tot 17.00 uur en wordt gegeven door Fiona Vening en Fleur de Wolf van de afdeling Compliance van de Stichting Reclame Code.


Kosten
 (prijzen per persoon exclusief btw)
€ 75,-


Vragen
Neem voor vragen contact op met Kirsten van Kleeff, via communicatie@reclamecode.nl

Nederlandse Reclame Code

Hier vindt u de regels van de Nederlandse Reclame Code en de werkwijze van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep

Nederlandse Reclame Code
Bekijk de NRC