a a a
 

Vacature

Secretariaatsmedewerk(st)er (24 uur)
Vacature

Secretariaatsmedewerk(st)er (24 uur)
(maandag, dinsdag, donderdag)

Over de SRC

De Stichting Reclame Code (SRC) is dé instantie in Nederland op het gebied van zelfregulering van reclame en is aangesloten bij de European Advertising Standards Alliance (EASA) en de International Council for Advertising Self-Regulation (ICAS). De SRC bevordert verantwoord reclame maken met als doel de betrouwbaarheid en acceptatie van reclame te waarborgen. Door het adverterend bedrijfsleven zijn regels opgesteld waaraan reclame dient te voldoen. Deze regels zijn in overleg met de Consumentenbond vastgelegd in de Nederlandse Reclame Code (NRC). Het toezicht op naleving van deze regels is geregeld door middel van een laagdrempelige en efficiënte klachtenprocedure bij de onafhankelijke en deskundige Reclame Code Commissie (RCC) en het College van Beroep (CvB). De afdeling Compliance monitort of gevolg wordt gegeven aan aanbevelingen van de RCC en het CvB. Daarnaast biedt de SRC het adverterend bedrijfsleven diensten aan om te voorkomen dat de regels worden overtreden, zoals trainingen en copy-advies. De organisatie heeft dus een gecombineerde servicegerichte en dienstverlenende rol richting de reclamebranche én consumenten. De werkzaamheden van de SRC worden uitgevoerd door het secretariaat dat onder leiding staat van een directeur.

Functiebeschrijving

Op het secretariaat van SRC zijn 13 personen werkzaam. Als secretariaatsmedewerk(st)er maakt u deel uit van een team van vier medewerkers, onder leiding van het Hoofd Secretariaat.
U heeft een centrale rol in de afhandeling van klachten over reclame-uitingen die worden ingediend bij de Reclame Code Commissie. Uw taken bestaan o.a. uit: postbehandeling, telefonisch verstrekken van inlichtingen over de werkwijze van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep, agendabeheer, het verwerken van dossiers t.b.v. zittingen van de Reclame Code Commissie, archivering.

Functie-eisen

 • mbo+ secretariële opleiding;
 • minimaal 5 jaar werkervaring op een secretariaat;
 • goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • uitstekende beheersing Word en Excel;
 • ruime werkervaring met kennismanagementsystemen.

Persoonlijk

 • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • proactieve werkhouding;
 • consciëntieus;
 • flexibel;
 • heeft een “hands-on-mentaliteit”.

Salaris

Het salaris is marktconform (13de maand) en is afhankelijk van de werkervaring.
Aan de kandidaat van keuze wordt een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar geboden, met uitzicht op een vast dienstverband.

Informatie & sollicitatie 

U kunt uw cv met een korte begeleidende brief mailen aan joan.lorang@reclamecode.nl

Voor nadere informatie over de vacature kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat via 020 301 33 97.  Voor meer informatie over de SRC kunt u de website www.reclamecode.nl raadplegen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederlandse Reclame Code

Hier vindt u de regels van de Nederlandse Reclame Code en de werkwijze van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep

Nederlandse Reclame Code
Bekijk de NRC