a a a
 

Bijeenkomst SRC ter ere van afscheid Prisca Ancion-Kors en welkom van Otto van der Harst

Bijeenkomst SRC ter ere van afscheid Prisca Ancion-Kors en welkom van Otto van der Harst

Donderdagmiddag is in het gezelschap van collega’s, bestuur en relaties afscheid genomen van Prisca Ancion-Kors als directeur van de Stichting Reclame Code. Otto van der Harst is gepresenteerd als nieuwe directeur.

Prisca Ancion-Kors blikte terug op 29 jaar zelfregulering in reclame. Een periode waarin zij de SRC heeft gemaakt tot wat het nu is; dé instantie op het gebied van verantwoord reclamemaken.

Dick Molman, Prisca Ancion-Kors en Otto van der Harst

Dick Molman, oud-directeur Iedje de Gelder, Prisca Ancion-Kors, oud-voorzitter Gert van Roozendaal en Otto van der Harst

Nieuwe website reclamecode.nl

Tevens werd de nieuwe website reclamecode.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak voor consument en professional.

Op de nieuwe website staan de vertrouwde onderdelen op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Binnen een paar klikken kunnen de bezoekers een uitspraak vinden of de Nederlandse Reclame Code raadplegen. Ook is het online klachtenformulier vernieuwd.

Dankzij het responsive design is de website zowel op pc, tablet en smartphone goed te bekijken en gebruiken.

Interessant artikel?

Deel het met uw netwerk

Nederlandse Reclame Code

Hier vindt u de regels van de Nederlandse Reclame Code en de werkwijze van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep.

Nederlandse Reclame Code
Bekijk de NRC