a a a
 

Pers

Informatie over de Stichting Reclame Code

Op deze website vindt u o.a. informatie over:

Bekijk ook de FAQ’s.

Uitspraken

De uitspraken staan, zodra deze onherroepelijk zijn, in de uitsprakendatabase. Via de uitsprakenzoeker kunt u uitspraken terugvinden vanaf 2012.

Let wel dat de afdeling Communicatie niet inhoudelijk kan ingaan op uitspraken.

Persberichten

Persberichten worden gepubliceerd op deze website onder Nieuws.

Wilt u de persberichten direct per mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@reclamecode.nl met dit verzoek. Graag in deze mail uw naam vermelden en het medium waar u voor werkt.

De afdeling Communicatie laat u vervolgens in een reactie per mail weten of u in het persbestand wordt opgenomen.

Zitting bijwonen

U kunt een zitting van de Reclame Code Commissie bijwonen. Deze zijn openbaar. Wel dient u zich tijdig aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Communicatie via communicatie@reclamecode.nl, of tel. nr.: 020-3013391.

Let wel dat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is en dat u slechts als toehoorder aanwezig kunt zijn. U heeft geen spreekrecht tijdens de zitting en u mag geen beeld- en/of geluidsopnamen maken. Na de hoorzitting zal de Reclame Code Commissie zich intern beraden over de zaak om tot een beslissing te komen. Dit deel is niet openbaar.

Overige vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via communicatie@reclamecode.nl of tel. nr.: 020-3013391.

Nederlandse Reclame Code

Hier vindt u de regels van de Nederlandse Reclame Code en de werkwijze van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep.

Nederlandse Reclame Code
Bekijk de NRC