a a a
 

Stichting Reclame Code-directeur Prisca Ancion-Kors kondigt vertrek eind 2018 aan

Prisca Ancion-Kors heeft kenbaar gemaakt dat zij na 28 jaar SRC nog graag een keer een andere richting wil inslaan.

“Tijdens de reorganisatie van het bestuursmodel heb ik aangegeven dat dit een goed moment voor mij zou zijn om het directeurschap van de SRC over te dragen. Nu het nieuwe bestuur daadwerkelijk is gestart, is dit het juiste moment om mijn besluit naar buiten kenbaar te maken. Zo kan de zoektocht naar de nieuwe directeur in alle openheid plaatsvinden en dit verhoogt de kans op het vinden van de beste directeur voor de SRC”, licht Ancion-Kors toe.

Het bestuur van de SRC heeft alle begrip voor de keuze van Ancion-Kors. “De Stichting Reclame Code zonder Prisca is moeilijk voor te stellen. Zij heeft de SRC gemaakt tot wat het nu is; dé instantie op het gebied van verantwoord reclamemaken. Wij zijn haar dankbaar voor haar tomeloze inzet, passie en betrokkenheid”, aldus voorzitter Dick Molman.

Het bestuur van de SRC gaat de komende tijd op zoek naar een opvolger en verwacht over enkele maanden een nieuwe directeur te presenteren. Tot die tijd blijft Ancion-Kors aan het roer en zal zij mede zorgdragen voor een goede inwerkperiode.

Interessant artikel?

Deel het met uw netwerk

Nederlandse Reclame Code

Hier vindt u de regels van de Nederlandse Reclame Code en de werkwijze van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep.

Nederlandse Reclame Code
Bekijk de NRC